Verhuur

Uw woning of appartement verhuren? Wij verhuren uw woonruimte binnen no-time!

Sinds 2007 is GIGI reeds gespecialiseerd in de tijdelijke verhuur van particuliere woonruimte voor de zakelijke markt. Of het nu om de lange of korte termijn gaat, wij gaan actief opzoek naar geschikte huurders voor uw woonruimte. Expats en professionals zijn momenteel een belangrijke groep huurders binnen het vrije sector segment. Vandaar dat wij samenwerken met verschillende bedrijven, makelaars, beleggers en collega housing en relocatie bureaus. Dankzij dit brede netwerk zijn wij in staat uw woonruimte bij passende gegadigden aan te bieden.

Advies

Alvorens wij uw woning in de verhuur nemen gaan we altijd eerst een persoonlijk gesprek met elkaar aan. Zo kunnen we kennis maken en de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur doornemen. Wij adviseren u over een haalbare huurprijs en eventuele aanpassingen die daarmee gemoeid gaan om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname maken wij tevens foto’s van de woonruimte, zodat we een duidelijke presentatie kunnen maken en deze aanbieden op diverse specifieke websites. Ons opnamegesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Verhuurproces

Marketing

Wanneer het opnamegesprek goed is verlopen en u besluit uw woning door ons te laten verhuren, dan wordt de woonruimte direct toegevoegd aan onze database. Vervolgens zullen wij een presentatie van uw woonruimte maken en deze online via onze website en andere relevante websites als Pararius aanbieden.

Kandidaat-huurders

Om geschikte kandidaten te vinden voor uw woonruimte doen wij ons best deze zo goed mogelijk te screenen en selecteren voordat wij voor hen bemiddelen. GIGI doet dit door middel van:
  • Een inzicht te verschaffen in de persoonlijke achtergrond van de kandidaat-huurder.
  • Controleren of de kandidaat-huurder draagkrachtig genoeg is om aan de maandelijkse lasten te voldoen.

Huurder gevonden

Wanneer een kandidaat geschikt wordt bevonden plannen we een bezichtiging, persoonlijk begeleid door een medewerker van GIGI.

  • Wij zullen vervolgens in samenspraak met u de onderhandelingen voeren.
  • Als de huurder de woonruimte wilt huren stellen wij een huurovereenkomst op.
  • Bij de incheck en sleuteloverdracht stellen wij een inspectierapport samen.
Voorafgaand aan het tekenen van de huurovereenkomst vraagt GIGI de verhuurder een kopie paspoort/Identiteitskaart en een kopie eigendomspapieren te overhandigen. Wij bieden u tevens de mogelijkheid aan tot beheer van de woonruimte. Dit is een extra dienst waarover u meer kunt lezen op de pagina beheer.